dimecres, 1 de gener del 2014

Posta de sol i periode de foscor :-(


L'arribada d'un any nou, contempla altre volta que damunt de Can Ricart fa massa temps que es va pondre el sol. http://salvemcanricart.blogspot.com.es/2013/07/enesimes-promeses-cero-credibilitat.html
 Mentida damunt mentida, i damunt mentida un altre, Tripartits i convergencies s'han anant omplint les butxaques. Tot i així, aquest periode de fosques obscuritats veu clarejar un horitzó d'esperança:  Aquest 2014 serà, pel que sembla, l'ùltim principi d'any que passem com a colònia dins de l'imperi http://www.youtube.com/watch? .
 Esperem que els responsables judicials d'aquest nou país, a fer entre totes, estiguin en les antípodes del que passa en casos com el de Blesa i el jutge Silva http://www.15mundial.com/index.php/en/denuncia/754-en-el-poder-judicial-es-la-madre-de-la-corrupci%C3%B3n-en-espa%C3%B1a-por-el-juez-jos%C3%A9-silva. Tant de bo que aquí tinguem la dignitat suficient per engarjolar a tots els corruptes catalans que s'han passat per l'arc del triomf la suposada "vocació de servei", començant pels jefes d'en Millet que ni tant sols estan imputats :-( http://salvemcanricart.blogspot.com.es/2009/09/la-cantarella-dringadissa.html  i sense oblidar-se de Pascuals Maragalls, Joans Closos, Jordis Hereus, Joan Maries Tresserras, Immes Mallols, Xaviers Tries i la resta de xusma d'aquesta calanya, botiflera i colaboracionista amb l'estafa piramidal immobiliària !!!!