dijous, 18 d’abril del 2013

Amb la "justícia" girada d'esquenes i les lleis de cap per a baix.

Cada dia que passa, a cada declaració esperpèntica de la classe política espanyola i catalana, a cada ensopegada contra la dura realitat social que ens envolta, a cada cop de porra dels uniformats contra els honrats ciutadans que amb els nostres impostos els hi paguem el sou, augmenta exponencialment el nivell d'indignació general.

La densitat de la hipocresia del sistema condemna a l'asfixia qualsevol intent de que circuli l'aire fresc i imposibilita que s'escampi aquesta boira espesa que ens deixa esmaperduts. Les aigües estancades i putrefactes del que anomenaven "oasi català" no les depura cap estament judicial, ni la pudor a corrupte es dissimula amb la bandera d'un referèndum vinculant. Tacar de merda la quatribarrada no fa de bons patriotes!

Però mentre en Millet i en Barcenas, entre molts d'altres, corren lliures (gaudint impunement dels calers que ens han robat), mentre cada dia més persones es suïciden abans de ser desnonats de casa seva, mentre la "premsa lliure" criminalitza als desafectes al règim cleptòman que ens malgoverna,corren molt mals temps per a lo artístic. La legislació vigent amenaça de desallotjar un dels últims reductes de la cultura lliure que queda en el nostre maltractat barri: El centre social okupat i autogestionat de La Nave Espacial (C/Àvila nº 176), espai creatiu circense, de dansa, música, teatre i relacions humanes no mercantilitzades. El dia 28 de Maig tenen un judici-farsa com a tràmit burocràtic abans de fer-los fora. 
 
 Recullen signatures de suport en: https://www.change.org/es/peticiones/colectivo-art%C3%ADstico-autogestionado-la-nave-espacial-no-al-desalojo-de-la-nave-espacial
I pel Dissabte dia 20 preparen una jornada amb música (11h), dinar(14h) i cercavila (16h).

Nosaltres, des de l'Associació Veïnal de Can Ricart, ho tenim cada dia més clar: QUAN LA JUSTÍCIA SE'NS GIRA D'ESQUENA, CAL APROFITAR L'AVINENTESSA PER CLAVAR-LI UNA ESPECTACULAR PUNTADA DE PEU AL CUL!!!!!

Afortunadament, la por ja ha començat a canviar de bàndol:-) http://www.youtube.com/watch?NR=1&feature=endscreen&v=yCJxxATuXNw