dimecres, 31 d’octubre del 2012

Exemple de participació ciutadana compromesa!


Nosaltres denunciarem des del primer dia el parc central del Poblenou, mentre d'altres A.V. del barri colaboraven i posaven la ma per cobrar suculentes subvencions amb que contratar com secretària a mitja jornada a la dona d'un dels membres de llur junta.http://webalia.com/uploads/contenidos_usrs/originales/391576_nuevas_urnas_electorales_20111004165117.jpgNosaltres hi erem, quan un grapat de persones "radicals"denunciavem l'especulació immobiliària de la vila olímpica en 1992.
Nosaltres hi erem, en la Plataforma Veinal contra l'especulació quan des de la F.A.V.B. (dominada pels d'Iniciativa) es feia el mateix paper amb l'ajuntafems Barceloní que els sindicats "majoritaris" amb els ministres de treball del P.S.O.E.

  Nosaltres estavem en el Forat de la Vergonya en la mani de
denúncia de les agressions de mitja dotzena de G.U. contra el nostre amic Paco del Cuerpo.  
Nosaltres hi erem, en l'assalt al Forum amb pateres d'autoconstrucció en 2004.
Nosaltres hi erem, en totes i cadascuna de les concentracions dels V de Vivenda en 2005, 2006, 2007.......

Nosaltres estavem en el contenciós administratiu contra l'hotel Vela, fen costat a l'A.V. de la Ostia de la Barceloneta en la seva denúncia.
Nosaltres hi erem, en la coordinadora contra el 22@ quan en el 2000 els plans urbanístics tripartits hipotecaren el nostre futur enderrocant el nostre patrimoni històric. 
Nosaltres varem obrir la porta a les amigues de La Makabra per a que s'acomodaren en Can Ricart i denunciarem, posant el crit en el cel fins l'afonia, el seu desalotjament.
Nosaltres, el dia 25, NO ANIREM A VOTAR A CAP PARTIT QUE ACTUALMENT TINGUI REPRESENTACIÓ PARLAMENTÀRIA i recomanem que es voti a d'altres opcions polítiques més honrades i menys corruptes.