diumenge, 15 de juliol del 2012

Tenen la poca vergonya de continuar dient-li justícia!

 Mentre hem vist que durant tres llargs anys, cap jutge ordenava l'escorcoll dels domicilis de Fèlix Millet i Jordi Montull,( amb el "curiós" silenci de tot l'arc parlamentari al respecte), ara veiem que tres-centes persones que viuen i treballen reciclant les deixalles del barri, demà seran foragitades del seu aixoplug. Altre volta els interessos de l'especulació urbanística passen per damunt de les persones honrades.

L'esperpèntica macedònia del parc temàtic dedicat a la hipocresia de la façana i del turisme de ludopatia i borratxera, continua governant els destins immobiliaris dels nostres carrers.

Fins quan la majoria de la població restarà impassible, fent veure que la cosa no va amb ella? que cal per a trencar les inèrcies que empenyen a creure que és inevitable "Untar-se els dits en remenar oli"?

De moment, ens afegim a la CONCENTRACIÓ SOLIDÀRIA  Dilluns 16, a partir de les 6h del matí

LLOC: La Nau del carrer PUIGCERDÀ 127 Besòs Mar

Esperem que es pugui aturar aquest nou atemptat contra els drets humans més bàsics, per part d'aquests "demòcrates" que amb uniforme, toga o escó, són els autèntics responsables de les pixarades que ens estan caient damunt, mentre la premsa diu que plou!