dissabte, 28 de gener del 2012

On estaran les teules?

L'any passat, can Ricart va patir un espoli descarat de milers de teules de més de 150 anys d'antiguitat. Veure les fotos del procés clicant aquí.


En el ple municipal d'ahir Divendres, i segons ens informa La Vanguàrdia ( diari que últimament sembla pendre's seriosament la problemàtica de Can Ricart) un dels responsables de deixar les naus sense sostre es queixava de la situació que quan ell governava, va provocar. La hipocresia elevada a nivell estratosfèric!

Diu que només el Ministério de indústria ha posat 22 milions d'Euros en el fallit consorci de la casa de les llèngues: Quan hauran posat l'ajuntament i la Generalitat? Es fa evident que el forat econòmic que el fracassat consorci deixa darrera serà més gran que el "presumpte" desfalc del Palau de la música!

Com aniria l'economia si el abans esmentat Ministério hagués invertit els diners públics en defensar els 250 llocs de treball que el 22@ ens va sostreure?

1 comentari:

Anònim ha dit...

Hi ha rumors de que les teules les fan servir de "pisa-papeles" per evitar que en obrir alguna finestra, un cop d'aire fes volar els milers de bitllets de 500 euros de les taules dels despatxos on es negocien els % del 22@