dijous, 19 de gener del 2012

La tragèdia immobiliària i la comicitat consistorial.

El drama de l'especulació urbanística arriba molt més enllà dels afectats per una hipoteca que no podran pagar mai, com deixen en evidència un munt de fets que ens encerclen a diari. Mentre, el "nostre" regidor de districte cobra una pasta gansa en dietes i complements de sou que surten de les nostres butxaques.
Fins i tot diaris tant poc sospitosos de ser subversius com La Vanguàrdia, comencen a parlar de bombolla immobiliària i especulació urbanística, deixant oberta la possibilitat de que tot plegat tingués a veure amb això que en diuen crisi. QUI ELS HA LLEGIT I QUI ELS LLEGEIX!
No deixeu de veure l'article de l'estat de can Ricart publicat avui en la versió digital.





Un altre que canvia de `línia editorial és l'actual alcalde de Barcelona. El "senyor" Trias, quan era en l'oposició municipal, defensava en un article en El País Salvar sencer can Ricart. Ara que te la vara consistorial i tal, el patrimoni arquitectònic del nostre barri cau a bocins, sense que se li conegui gaire preocupació.
Davant el vodevil tragicòmic que es representa, perquè no canviar als protagonistes per actors profesionals? Es donaria conta gaire gent?.

1 comentari:

Anònim ha dit...

veient com van les coses, no saps si riure o plorar