diumenge, 6 de novembre del 2011

Un hort transhumant.






















L'horticultura urbana de guerrilla és una activitat d'allò més bellugada. Arrelada en la pseudoclandestinitat, no pot gaudir d'una localització gaire fixe i ha de migrar, canviar de terra, sempre amb esperit transhumant.









Els testos que des de l'associació veïnal de Can Ricart teniem "apadrinats", curulls de maduixeres, de mentes (oficinalis i pipermint), d'estèvies i herbes adventícies, dels pinyols germinats dels fruits de la cooperativa de consum ecològic, els plumbagos i geranis reciclats, els esqueixos reeixits de ficus elàstica, etc, han deixat la localització del terrat de la Teixidora, han mudat l'adreça fins l'hort okupat en el carrer Fernando Poo per l'assemblea d'indignades poblenovines.


















Tota una veritable fortuna en valors sentimentals i una autèntica llavor de sobirania alimentària movent la seva ubicació, rebrotant per "divisió de mata" , fent néixer els seus tanys en "territori alliberat" per la bona gent del barri de les urpes de l'especulació.













Un canvi d'aires sempre resulta interessant i gràcies al treball en cadena, en mig matí s'ha conclòs la tasca. Moltes mercès a totes les persones que ho heu fet possible!