divendres, 11 de novembre del 2011

El dia 11 de Novembre, fum, fum, fum.

Avui, dia 11 de Novembre del 2011, mentre distreuen al personal amb càbales numèriques i quimèrics sortejos del cuponazo que et treguin de la crisi, hi ha qui continua venent fum.

Els blocs de pisos segueixen formigonant llurs flamants fonaments, ignorant lo que alguns en diuen crisi. Però el que més ens crida l'atenció de la nova promotora immobiliària que construeix en l'interior del recinte exfabril de can Ricart ( declarat B.C.I.N., màxima categoria de protecció patrimonial que permet la legislació vigent) és la manca de cap cartell publicitari.

Potser ja tenen tots els pisos venuts sobre plànol, i no els hi cal publicitat? Potser s'avergonyeixen de construir en terrenys tant escandalosament requalificats? No sembla que la resposta a cap d'aquestes preguntes sigui que si.

El cas és que de fum no ens ha mancat, avui, entre els veïns que esteníem roba. Els paletes encenen fogueres on hi cremen de tot i l'aire porta els residus de la combustió fins els balcons de les nostres cases. Ja que no se'ls jutja per corrupció urbanística, perquè no se'ls multa per incívics? Això amics meus, tant sols ho sap el vent, que cantava trist entre les runes del nostre passat i les cendres que ens encerclen el poc futur que ens resta. I mentre tant, ens cal repetir la bogada per treure-li l'olor a socarrim.