dijous, 4 d’agost del 2011

Campaments d'estiu alègres i combatius!

Jornades per l'autoorganització a Ca l'Afou [6-7 d'agost - Vallbona d'Anoia]
Com arribar a Ca l'Afou?

Ca l'Afou
està tocant a Vallbona d'anoia, (a Vallbona a banda de en cotxe hi podeu arribar amb els ferrocarrils de la Generalitat que connecten Barcelona amb Igualada)
Una vegada allà, seguiu les instal·lacions cap a les escoles i el polígon la Plana i seguiu just fins quan ja estigueu a tocar del polígon la plana. Hi ha un camí de terra que baixa bastant empinat, el preneu recte fins després de creuar el riu...on us trobareu amb Ca l'afou.

QUEDAR-SE A DORMIR
Si et vols quedar a dormir pots fer-ho, ja sigui venint el dia abans al vespre o el mateix dia pel matí.
Procura portar tenda de campanya, màrfaga i sac de dormir. Si no pots portar tenda no passa res, doncs hi ha espais coberts per dormir també.

CAMPAMENTS INDEFINITS DE LA CIC A CA L'AFOU.
La trobada està organitzada pels campaments indefinits de la CIC d'aquest estiu, pot venir tothom que vulgui i aprofitar per quedar-te els dies que vulguin participant temporalment d'un projecte de vida i autogestió comunitaria fora del capitalisme. En els campaments pots implicar-te en treball comunitari per la rehabilitació de la finca, en les tasques del dia a dia i en les activitats d'autoorganització de la Cooperativa Integral Catalana.

Més informació:
Campaments (at) cooperativaintegral.cat
Tf: 658740677
web http://cooperativa.ecoxarxes.cat