dilluns, 30 de maig del 2011

Un cinquè aniversari d'alló més profitós.


Ahir Diumenge, el carrer Marià Aguiló va ser una festa ( i de les bones). Les diferents activitats previstes per la cooperativa de consum ecològic la Unió del Poblenou emmarcades en la celebració del cinquè aniversari, varen tenir un èxit rotund.

El dinar de paelles ( de verdures i de carn, per tenir on triar) i amanides, amb postres com ara mató de cabra amb mel de romaní, ens feren llepar-nos els dits. No va faltar l'actuació d'un cantautor ni la possibilitat d'expresar-se artísticament mitjançant la pintada d'un mural ( damunt d'un paper d'embalar, per no desobeïr la normativa del civisme).

Però el plat fort va venir a la tarda, amb una interessant xerrada amb representants de la resta de cooperatives de consum del barri. Va ser un punt d'intercanvi d'experiències que ens va enriquir a totes, bo i permetent propostes de futur on compartir despeses de transport i contactes amb distribuidors de confiança.


Després d'un triomf tant sonat en la convocatòria i a la vista de com els temes alimentaris preocupen cada volta més a la població en general, les expectatives per l'any que ve tenen el llistó a una considerable alçada. En el nostre barri, el cooperativisme no és tant sols part del passat, és clarament una opció curulla de futur!