divendres, 6 de maig del 2011

Quasi segur que Bin Laden no s'amaga en Can Ricart.


Aquest dies darrers s'ha especulat molt sobre la sort de l'antic comandant Osama, paladí de muhaidins i flagell de l'exercit soviètic, a les ordres dels serveis secrets estadounidencs. Segons asseguren els Ianquis, reposa en el fons del mar ( matarilerilerile) i segons altres teories, continua cobrant una jubilació de la C.I.A.

El que si que tenim clar és que en Can Ricart no queda lloc perquè s'amagués ni ell ni ningú, doncs la deconstrucció que perpetren des de la casa de les llengües no deixa pedra sobre pedra. El que legalment està catalogat amb el títol de be cultural d'interès nacional, desapareix com edificis industrials sota la piqueta de la conselleria de cultura i els seus còmplices municipals.

Des del terrat del nostre edifici del carrer Espronceda, hem fotografiat la destrucció d'aquests últims mesos i hem penjat sis carpetes de fotos en http://www.facebook.com/#!/profile.php?id=100000580261397 per a que quedi constància gràfica de les barbaritats urbanístiques que es continuen fent al Poblenou. Atemptats culturals d'aquesta mesura tant sols estan a l'alçada dels talibans de l'ortodòxia requalificadora i dels integristes del capitalisme sense turbants. Massa fundamentalistes per metre quadrat com per a encabir-hi un islamista barbut.