divendres, 11 de març del 2011

Cap de setmana carregat.



Aquest cap de setmana hi ha un bon raig d'activitats previstes. De divendres a Diumenge hi ha un festival artístic molt recomanable (patrocinat per La Makabra) i dissabte la primera jornada social al Poblenou, convocada pel comitè de vaga del barri.


També recomanem molt la sortida de coneixement del Garraf que organitza la trobada "Territori i energia". Estava prevista inicialment per dissabte, però la previsió meteorològica ha fet traslladar la convocatòria per Diumenge a les 11h en la estació de trens de Garraf. S'assegura puntualitat i es demana portar dinar per compartir i càmera de fotos per immortalitzar la jornada.


A qui no sembla que l'oratge afecti els plans és a l'empresa de desmuntatge que retira les taulades de les naus de Can Ricart. Les pluges previstes no evita que continuïn desaixoplugant les estructures o que es molestin a colocar bé la lona de sobre del pont de fusta. Us deixem amb una col·lecció d'imatges de deconstrucció de la nostra identitat proletària i catalana. Les façanes de colors ja disfressaran convenientment la destrucció del patrimoni històric.