diumenge, 19 de desembre del 2010

Crònica fotogràfica d'una destrucció especuladora.























Malgrat l'esclat de la mal anomenada crisi, les causes que la van provocar continuen actuant impunement, sense que ningú gosi intentar aturar-les. Aquest dies hem vist com una nau industrial en magnífic estat d'edificació ha estat enderrocada, a tocar de Can Ricart.






Les excavadores han tornat a assetjar el nostre patrimoni històric, declarat be cultural d'interès nacional. El mal record de fa pocs anys ens ha tornat a la ment, encara que aquesta volta sols han tombat un tros de tanca de maons del recinte, a part de la nau afectada.






















L'edifici, situat en el Carrer Bolívia nº 202, ha deixat d'existir i amb ell la possibilitat que torni a aixoplugar cap lloc de treball. Els propietaris de l'immoble prefereixen especular amb el preu del terreny, convertit en descampat, que apostar per llogar-ho a alguna empresa de l'economia productiva.























El propietari del nou bar situat en la cantonada d'enfront, anomenat "El racó de Can Ricart" no tindrà clients que li vinguin a l'hora de l'esmorzar i la ferreteria de més avall no vendrà ni un trist tros de filferro. totes les veïnes ens veiem perjudicats per aquesta actitud destructora.


Aquest petit exemple, multiplicat per moltes vegades, dona per resultat una xifra de dos números i una lletra exòtica: El 22@ ( que especula i roba).