divendres, 12 de novembre del 2010

Desesperació immobiliària.


La Plataforma d'Afectats per la Hipoteca, la Confederació d'Associacions de Veïns de Catalunya i l'Observatori de Drets Econòmics i Socials posaran una queixa a l’ONU
pel cas del veí que es va suïcidar abans de ser desnonat per ADIGSA

Comunicat CONFAVC, divendres 12 de novembre de 2010

Ahir dijous 11 de novembre coneixíem la terrible noticia de que M.P., veí de l'Hospitalet, es suïcidava en ple carrer, al costat de l’habitatge on vivia, propietat de l’empresa pública ADIGSA i del que havia de ser desnonat per ordre judicial de forma imminent. M.P. deixa dona i una filla.

Segons les informacions publicades pels mitjans de comunicació, M.P. i la seva família van ser desnonats del seu anterior habitatge per no poder pagar el lloguer, després de quedar a l’atur. En no tenir allotjament alternatiu, fa 9 mesos van ocupar un dels habitatges buits que ADIGSA té al barri de Gornal. Davant l’ocupació, ADIGSA va començar un procediment judicial per desnonar la família. M.P. Va acudir reiteradament a l’administració per demanar un reallotjament o si més no una pròrroga del desnonament, obtenint només negatives. Desesperat, ahir va posar fi a la seva vida. (comunicat pdf)


Aturem el malson de malviure hipotecat i sense sostre!