dijous, 26 d’agost del 2010

La farisea actuació de BCNeta.


La setmana passada, varem contemplar el protocol d'actuació de la brigada “neteja pintades” de BCNeta. En el carrer antic de València, entre Lope de Vega i Bilbao, esborraven pintades de la tanca metàlica que separa el vial públic del descampat ( abans farcit d'industries) amb el que la filial immobiliària del banc Sabadell-Atlàntico especula amb els terrenys.


El cas és que no esborraren totes les pintades: només les de contingut polític antimunicipal. Els grafittis de signatures no mereixien que s'hi esmercessin esforços. Com que costa de creure que actuessin així sense directius superiors, estem convençudes de que els responsables han donat instruccions concretes al respecte.


Els comissaris polítics tripartits estan nerviosos. Veuen els seus sous “moltmileuristes” amenaçats de debò. Dit en el seu idioma, per a que ens entenguin : “Ladran, luego cabalgamos”.



1 comentari:

Anònim ha dit...

Sí BCNeta s'ha convertit en la mà executora del "Gran Hermano", el que no es veu no existeix, així la resistència no només és esborrada amb la repressió sinó també amb el silenci.