dimecres, 19 de maig del 2010

Èxit rotund del mural cooperatiu del passat diumenge.


En evident contrast amb l'estrepitós ridícul de la consulta-trampa institucionalment impulsada i “resolta” amb una fugida endavant per la tangent, el nou mural que can Ricart llueix amb orgull va ésser exemple de participació col·lectiva.


Veïnes d'avançada edat, ex sòcies de Justícia i Pau, compartiren paret i pintura amb nenes i nens que mai havien pintat en una tàpia. Sospitem haver despertat alguna vocació grafitera entre els més menuts, que gaudiren a cor que vols, desenvolupant la seva creativitat artística.


Davant els milions d'Euros malaguanyats en campanyes electorals disfressades de referèndum, (que els hi surten per la culata), amb 100 Euros de pressupost en pintures i bona voluntat generalitzada, es poden donar lliçons a tots els tècnics i regidors del consell consultiu municipal.


El dia també ens va donar un suport climatològic extraordinari i el sol de Maig semblava somriure'ns d'orella a orella, durant tot el dematí. Sense que serveixi de precedent, per una vegada fins el cel es posava del nostre costat. Que per molts anys puguem gaudir de fets semblants!