dilluns, 27 de juliol del 2009

El pont de fusta de la fàbrica a punt del col·lapse.

foto del 16-2-09

L’aspecte lamentable del pont de fusta de can Ricart parla per si mateix. Durant el vendaval del mes de Gener, va perdre bona part del sostre. Durant dos llargs mesos de pluges generoses, la humitat es va anar acumulant fins que ben entrat el mes de març, varen posar-hi una lona.


A dia d’avui, les bigues del antic pont, tenen aspecte d'estar podrides i amenacen de col·lapsar damunt dels treballadors d’Hangar o de qualsevol altre projecte de persona humana, com ara els suposats artistes que hi acostumen a circular, per no parlar dels animalons que hi viuen i els seguretas.

No ens agradaria gens que l’esquer de l’ampliació de m2 d’Hangar en els nous plans d’usos, amagui l’ham dels riscos laborals menystinguts. Recordem que fa pocs dies, un jutge ha demanat aclariments al regidor Narvaez sobre les advertències veïnals desateses que costaren la vida a un nen, esclafat per unes canonades perillosament amuntegades en un descampat del 22@.

Tot això passa en la part del recinte que és pública. La part de can Ricart privada ( en mans del marquès de sta Isabel) encara està pitjor. De què serveix la declaració de B.C.I.N. !!??

foto del 22-8-09