divendres, 13 de febrer del 2009

Cops, espentes i la inaguració de la facultat a ca l'Aranyò "per la porta del darrera".


Ahir la tancada simbòlica d'estudiants en lluita contra el pla neoliberal de Bolonya, en el nou campus universitari del Poblenou, va ser reprimida amb violència pels mossos de Saura, que van acudir solícits a la trucada del rector.

El sr. Moreso rector de la facultat de
ca l'Aranyò, ha estat incapaç de permetre un acte simbòlic, els estudiants nomès havien previst passar una nit tancats. Tampoc ha estat capaç d'entendre que un desallotjament policial encendria una mica més els ànims dels estudiants de cara a l'inaguració.
Sembla que poc els importa fer les coses una mica bé, i opten per la repressió a la més mínima. Així doncs, l'inaguració amb personatges com el Montilla, l'inefable Hereu i el ex-urbano Narvaez (regidor del districte), entre d'altres, no ha pogut ser tan sumptuosa com es pretenia i ha quedat totalment esbiaixada per la protesta del jovent i alguns veïns.
Les autoritats de la violència i de l'especulació s'han hagut d'amagar als baixos de la plaça del campus, protegits per una colla de seguretas que no han dubtat en empènyer violentament al grup contestatari. Arraulits allà sota en uns baixos en obres (JUAS!!!), ocults a la vista dels estudiants, han pogut fer una mena de pantomima com a acte inagural.
Però sembla que els hi dóna tot igual, és així de PATÈTICA la classe política actual.
Per cert, que la tele tres, la seva, ja no parla del Poblenou, anomena al barri com a vint-i-dos arrova, com si nomès existis aquest infame logotip (22@), cada vegada que emet alguna notícia referent al nostre Poblenou.
VIDEO de acn
comunicat assemblea UPF Poblenou