dimarts, 11 de novembre del 2008

V I D E O : " P O B L E N O U 0 3 - 0 8 "




És un Video concebut per a la jornada de lluita "Outside", al barri sofert del Poblenou. El vam veure junt a d'altres reportatges com "Poblenou, de la fàbrica al gratacel", "Ciutadans 22@", "can Ricart des del ressentiment", "l.u.v.e.", etc... durant la castanyada contra el 22@.



Edició i gravació del col.lectiu "Suporttotal" que recull gran part del treball fotogràfic de Jordi Secall que va desenvolupar durant els anys 2003 i 2007 al Poblenou. Fotografia i video de moments històrics com, les escenes de desnonament de veïns i enderroc dels carrers que ara son el Parc Central, imatges de can Ricart i La Escocesa amb vida, l'entrada bíblica de la Makabra a can Ricart i altres més recents gravats, com creacions de protesta de graffiters sobre el terrat de l'extint taller artístic del Caminal, o el desallotjament d'una familia del carrer st. Francesc durant aquest estiu. Son onze minuts frenètics de música, video i foto.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Us felicito.Després hi haurà gent, entre aquesta convidada a l'INSIDE, que dirà que sou cutres.
Però el que si que m'he adonat és que en general ignoraven lo del 22 @, el que en bona part justifica l'OUTSIDE com denuncia.
La propaganda se'ls ha girat en contra.