dijous, 18 de setembre del 2008

S'amaga Enric Duran entre la porqueria i les runes de can Ricart?

Rumors infundats asseguren haver-lo vist celebrant la festa major del Poblenou en una mega-rave clandestina que aprofita l'estat d'abandó de les naus.

El fugitiu festero és l'Enric Duran, veure currículum aquí enllaçat.

Fonts ben informades apunten la possibilitat de que el recinte sense llei de can Ricart (teòricament bé cultural d'interes nacional) amagui les activitats subversives d'aquest pròfug de la "justícia" capitalista. Sembla ser que fruit de la visita que realitzà la marxa pel decreixement a les naus abandonades, coneix bé el terreny. La nul·litat del servei de vigilància privada a sou del 22@ jugaria a favor seu. Com subcomandante Marcos per la selva Lacandona, asseguren que s'ha fet l'amo d'aquest hàbitat urbà de 2'5 Ha.

Foto interiors del que ara hi queda en la cereria de can Ricart.

Però aquesta teoria xoca frontalment amb l'antipàtica presència del mosquit tigre que és un veritable flagel per qualsevol habitant de la zona, doncs desde que els goSSos d'en Sauron expulsaren als artistes de circ de la Makabra, ningú més s'ha preocupat per la desinfecció, ni de treure les deixalles industrials que ofeguen el recinte miserablement, com si fos una ruïna Maya totalment perduda en la selva immobiliària.